maanantai 1. lokakuuta 2012

Parhaat halpisjuustot top 3

Nyt on ollut viimeiset bloggaukset sellaista marinaa, että päätin listata vastapainoksi parhaita halpaostoksia. Ja aloitan halpisjuustoista.

Ehdoton suosikkini on Valion arkijuusto (ja ostan aina tämän 1,25 kg:n paketin, sillä sen kilohinta on välistä aivan kohtuuttoman halpa). Viimeksi ostin sen Prismasta hintaan 3,99 euroa.

Todella maukasta juustoa niin leivän päällä kuin vaikkapa sitten raastettuna makaronilaatikkoon. Nam nam!

Toinen suosikkini, vähän hinnakkaampi on Pirkan Gouda-juusto. Herkullista.

Ja myös Lidlin oma Gouda on oikein maistuvaa.

Mitä hyviä halpisjuustoja olette bonganneet? Oletteko samaa mieltä näistä valinnoista?

t. Tarjoushaukku

7 kommenttia:

  1. Hei heti testaukseen Rainbown kermajuusto. Halvempaa ku Oltsu ja paljon parempaa! Arkijuusto alkaa maistua puulta kahdessa viikossa! X-tra Gouda valmisviipaleet on myös very good. Olikohan se Xtra... ehkä?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku muukin on kehunut Rainbow'n kermajuustoa, joten tosiaan pitää panna testaukseen. Xtran kermajuusto sen sijaan ei Tarjoushaukkua ole vakuuttanut, liian suolainen. Valmisviipaleita Haukku vähän välttelee, kun yleensä ehtivät kuivua ikävästi, ennen kuin Haukku on ehtinyt syödä puoliakaan pakkauksesta.

      Poista
  2. Pirkka Gouda on paras. Pirkka-homejuusto on kans hyvää. Ja Pirkka-buffalomozzarella. Pirkka-parmesankin oli hyvää, mutta sitä ei kai enää valmisteta?
    Tarjoushaukkuhan vois joku päivä kirjoittaa Pirkka-specialin? Itse kannatan Pirkka-tuotteita aina kun mahdollista, mutta välillä menee pieleen.. esim. Pirkka WC-puhdistajaa ja hammaslankaa kannattaa mun mielestä välttää, ensimmäinen tahraa inhottavasti pytyn siniseksi, vaikkakin vaan hetkellisesti, ja jälkimmäinen on liian kovaa.
    Olis kiva tietää myös Tarjoushaukun mielipiteitä ja vertailuja Pirkka-tuotteista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maija, totta, Pirkka-homejuusto on todellakin hinta-laatu-suhteeltaan erinomaista. Ja kiitos vinkeistä, Pirkka-spesiaali laitettu korvan taakse! Voisi tehdä vertailun Rainbow'n ja Pirkan tuotteista myös.

      Poista
  3. Täällä myös yksi Rainbown kermajuuston vankkumaton kannattaja! Ennen kuin sen löysin söin aina Oltermannia ja kuinka taivas aukesi kun löytyi halpa ja vielä parempi versio vanhasta Oltermannista. Nykyään Oltsu maistuu puulta kun vertaa tuohon mainiooon RB:n. Suosittelen kyllä ehdottomasti myös Tarjoushaukun kokeilulistalle!

    VastaaPoista
  4. Nyt tosiaan pitää mennä testaamaan tuo Rainbow'n kermajuusto. Sitä ihmiset kehuvat niin maista taivaisiin. Ja Tarjoushaukku muuten on huomannut, että Oltermannin ennen niin mukava maku on viimeisen puolen vuoden aikana vaihtunut kovin mauttomaan. Lähetin palautetta Valiolle, mutta sieltä vastattiin, ettei resepti ole vaihtunut, joten he eivät osanneet selittää, missä mättää. Mutta Tarjoushaukku on kyllä samaa mieltä, että Oltermanni nykyään maistuu puulta ylipäänsä.

    VastaaPoista
  5. Kannattaa myös testata Xtran kermajuusto, joka on edullista ja maukasta. Ja mukavasti 400 gramman pakkauksessa, jotta tälläinen yksin eläväkin ehtii sen kuluttamaan järkevässä ajassa.

    Ja luulin olevani yksin tämän (ruokakauppa)tarjousobsessioni kanssa, mutta ihana löytää kohtalotovereita. Keskiviikko on paras postipäivä!

    VastaaPoista