torstai 25. lokakuuta 2012

Väärä määrä suklaata, näin Fazerin hyvitti




Muutama viikko sitten Tarjoushaukku osti Stockan Hulluilta Päiviltä Fazerin Dark-suklaakonvehteja. 150 grammaa maksoi 6,95 euroa, eli tyyriitä suklaita oli kyseessä. Mutta Haukku oli innoissaan, että 6,95 eurolla sai kuitenkin 21 konvehtia, eli ihan hyvän määrän vaikka vierasvaraksi. Rasiassa siis lukee isolla, että 21 kpl.

Mutta kun rasian avaa, siinä onkin vain 16 suklaakohvehtia! Haukku oli syvästi hämmentynyt, kun lähes 25 % ilmoitetusta määrästä uupui.

Vuorossa oli siis reklamaatio Fazerille, joka vastasi seuraavasti:

Hei!

Kiitämme yhteydenotostanne ja tarkkaavaisuudestanne. Valitettavasti näihin pakkauksiin on päässyt virhe tuon lukumäärän osalta. Pakkauksessa ilmoitettu paino täsmää kuitenkin sisällön kanssa, joten suklaata  on tässä mielessä yhtä paljon kuin pakkaus antaa olettaa.

Pahoittelemme tapahtunutta. Lähetämme Teille pienen korvauksen vaivannäöstänne postitse.

Mukavaa syksyä!

Ystävällisin terveisin

Fazer Makeiset

Ja sitten tärkein: Mikä tämä pieni korvaus oli? :)

Postissa saapui neljä Fazerin minisuklaapatukkaa, siis näitä 40-50 g patukoita. Makuina oli kaksi sinistä, yksi tumma suklaa ja yksi valkosuklaa-maitosuklaa. Ihan ok korvaus, vaikka tietysti mieluummin olisin ottanut korvaukseksi jotain vähän luksuksempaa, kun alkuperäinen tuotekin oli luksustuote. :)

t. Tarjoushaukku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti