maanantai 7. tammikuuta 2013

Arvio: Stockmann Outlet Vantaan Tammistossa

Tarjoushaukku kävi viikonloppuna ensimmäistä kertaa paljon kehuja saaneessa Stockmann Outletissa. Useat kaverini ovat tehneet hyviä löytöjä liikkeessä, joten pakko Haukunkin oli käydä katsomassa, mitä aarteita Vantaan Tammistosta sijaitsevasta Outletista löytyy.

HUOM HUOM! Stockmann Outlet sijaitsee nykyään VAIN HELSINGIN keskustassa Keskuskadulla. Lue arvostelu tästä. >>



Ensimmäinen ajatus Stockmannin Outletista oli pettymys: Onpas pieni! Ja sotkuinen! Koko Outlet on pienen Alepan kokoinen varastotila, jossa on omilla alueillaan miesten, lasten, naisten vaatteet sekä kodin tarvikkeet ja kengät. Ja kaikki oli karmivassa sekasorrossa rekeissä, kodin tavarat hyllyissä ja laatikoissa.

Kodin tavaroissa ei ollut oikeastaan mitään mainitsemisen arvoista, peruskippoja ja -kuppoja ja kaikenlaista turhaa roinaa, eikä edes huomattavan edullisesti. Mutta naisten vaaterekeistä olisi kyllä voinut tehdä todella hyviä löytöjä, jos vain jaksaa nähdä vaivan. Tällä kertaa Haukku ei jaksanut. Tarjolla oli sekä merkkivaatteita että Stockan omia merkkejä.

Miesten vaatteita ainakin tällä kerralla oli aika suppea valikoima, naisten vaatteita oli varmaan nelisen kertaa enemmän kuin miesten vaatteita. Ja muuten, jos on missannut jonkin hyvän tuotteen Stockan Hulluilla Päivillä - niitä saattaa löytää Outletista! Haukku ainakin bongasi useammankin naisten vaatteen, jonka oli nähnyt Hullareilla. Tuotteissa oli myös tutut keltaiset Hullujen Päivien hintalaput, joista sitten oli vielä muutamien eurojen alennus.

Kenkävalikoima oli tällä kertaa suorastaan surkea, muutamia kenkiä ja nekin hajakoossa ja rumia. Mutta tästä ei pidä lannistua, sillä muutamat kaverini ovat tehneet todellia hyviä kenkälöytöjä Outletista. Eli siis yhdestä käyntikerrasta ei voi tehdä pitkälle vieviä johtopäätöksiä, joskus Stockan Outletissa on hyvä valikoima ja paljon tuotteita, ja toisella kertaa ei. Sisäpiiriläinen on kertonut, että paras päivä käydä Outletissa on tiistai, silloin on eniten tuoreita tuotteita tavarataloista.

Aivan tyhjin käsin Haukku ei joutunut lähtemään, vaan matkaan lähti kynttiläpaketti, joka oli 70 prosentin alennuksessa. Ja mikä parasta, Stockan Outletia vastapäätä oli Lidl, eli sieltä pääsi tekemään hyviä ostoksia, niin ettei tullut hukkareissua!

t. Tarjoushaukku

P.S. Käy lukemassa myös arvio uudemmasta vierailusta Outletiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti