maanantai 11. maaliskuuta 2013

Testissä tarjouksessa oleva ripsi- ja kulmaväri Depend

Anttilassa on vielä 24.3. asti tarjouksessa Depend-merkkinen ripsi- ja kulmaväri, hinta 9,20 e, normaalihinta taisi olla 11,90 e. Päätin ottaa testattavaksi tämän tuotteen, nyt kun alle kymmenellä eurolla sai. Väriksi valitsin mustan.



Ripsiin kyseisen aineen laittaminen on hieman haastavaa ja vaatii keskittymistä ja taitoa, jotta ainetta ei vahingossakaan menee silmiin. Aloitin siis testauksen turvallisesti kulmakarvoista.

Tuotetta on helppo käyttää kulmakarvoihin, ensin vetyperoksidi ja väriaine sekoitetaan muovikipossa, sitten seosta laitetaan harjaan, ja ei muuta kuin kulmia värjäämään!

En tiennyt, kuinka tehokkaasti kulmat värjäytyvät, ja kun ohjeissa neuvottiin ainetta pitämään kulmissa 5-15 minuuttia, valitsin kultaisen keskitien ja pidin ainetta noin kymmenisen minuuttia.

Tulos oli mitä mainioin! Toimenpiteen jälkeen minulla oli kulmakarvat! Tähän asti olen aina piirtänyt kulmat, mutta nyt ei enää tarvitse. Plussaa myös siitä, että aine ei värjännyt ihoa, tosin aika huolellisesti katsoin, ettei sitä mennyt iholle. Mutta lopputuloksena todella luonnollisen näköiset kulmat!

Suosittelen lämpimästi! Eli nyt ostamaan Anttilasta vielä kun tarjoushintaan saa. :) Kulmakarvojen omatoiminen värjäys tulee huomattavasti halvemmaksi kuin kosmetologilla ravaaminen. Tästä paketista riittää varmaankin noin 10 kerran värjäykseen. Nyt nimittäin kun tein seoksen ohjeen mukaan, sitä jäi ihan tuhdisti yli, ensi kerralla teen vain puolikkaan annoksen.

t. Tarjoushaukku

P.S. Nyt kun kerrankin on tällainen kauneusaiheinen postaus, niin tänään satuin bongaamaan että Seppälä on palkannut laulaja Sophie Ellis Bextorin mainoskasvokseen! Hän toimii sekä mallina että laulaa jotakin biisiään tv-mainoksessa. En kuitenkaan netistä löytänyt tästä yhteistyöstä mitään tietoa, eli jos joku tietää, että miksi ihmeessä Seppälä myy tuotteitaan Sophie Ellis Bextorilla, niin kertokaa!  Vai onkohan Sophie saamassa oman mallistonsa Seppälään? Toivottavasti luvassa on myös tarjoustuotteita. :)



2 kommenttia:

  1. Kuinka paljon laitoit sitä väriainetta? Ohjeessahan lukee 2cm ainetta ja vetyperoksidia 10 tippaa, mutta paljonko toi 2cm sitten on?: D

    VastaaPoista
  2. Anteeksi, en ole huomannut tätä kommenttia aiemmin. Laitoin vain 1 cm väriainetta ja 5 tippaa vetyperoksidia, hyvin toimii.

    VastaaPoista